X

MICROSOFT OFFICE

De nieuwste Microsoft Office kantoor applicaties

Microsoft Office

Microsoft Office voor Bedrijven

Microsoft Office is een software pakket dat onmisbaar is binnen elke organisatie. Maak documenten en offertes in Microsoft Word, een presentatie binnen Microsoft PowerPoint en houdt jaarcijfers bij in Microsoft Excel. Met Office-365 maakt u gebruik van de nieuwste versie en bent u altijd up-to-date. Zo kunt u altijd gebruik maken van de nieuwste functies en features van alle Microsoft Office toepassingen.

Het Microsoft Office pakket bestaat uit de volgende applicaties:
 • Word Microsoft Word: Maak en bewerk documenten met behulp van spellingscontrole, het invoegen van afbeeldingen en tabellen, opties om tekst op te maken, online templates voor bijv. rapporten of brieven en nog veel meer.
 • Excel Microsoft Excel: Rangschik gegevens in spreadsheets of werkmappen. Voer analyses uit over de data met behulp van formules of maak gegevens visueel met behulp van grafieken en diagrammen. 
 • Outlook Microsoft Outlook: Stuur zakelijke en professionele e-mailberichten naar klanten en collega’s en voeg ze toe aan de Outlook contactpersonen. Beheer uw agenda en deel beschikbare data en tijden voor vergaderingen en afspraken.
 • Powerpoint Microsoft PowerPoint: Ontwerp en maak een presentatie in een handomdraai. Voeg afbeeldingen, animaties of video’s toe waarmee u uw publiek blijft boeien.
 • OneNote Microsoft OneNote: Houdt notities bij, zowel geschreven als getekend en zowel online als offline. Deel deze notities met collega’s om zo tot een nieuwe ideeën te komen.
 • Skpe Skype: Met Skype voor bedrijven beschikt u over één professioneel platform voor bellen, chatten vergaderen, video en delen. 
 • Acces  Microsoft Access: Veilig, snel en eenvoudig een database opzetten met behulp van sjablonen, snel velden en regels en deze vullen met data.
 •   Microsoft Project: Beheer en stroomlijn projecten, portfolio en resources. Behoudt overzicht over de planning en de algehele voortgang van het project, krijg inzicht in hoe uw resources worden gebruikt en evalueer en optimaliseer uw bedrijfsportfolio.
 • Publisher  Microsoft Publisher: Importeer afbeeldingen en verplaats deze makkelijk door ze te slepen en neer te zetten. Voeg effecten toe aan tekst, vormen en illustraties zoals schaduw. Deel uw publicaties makkelijk via e-mail.
 • Visio  Microsoft Visio: Visualiseer complexe informatie met behulp van diagrammen en deel deze gegevens binnen de organisatie. Maak organogrammen, procesdiagrammen, technische ontwerpen en plattegronden op basis van shapes en sjablonen.
 •   Microsoft Sway: Maak en deel interactieve rapporten, presentaties en persoonlijke documenten, nieuwsbrieven en meer.
 • Teams  Microsoft Teams: Chat met uw teamleden en bekijk de chatgeschiedenis van team- of privé chats. Plan bijeenkomsten en deel e-mailberichten om alle teamleden op de hoogte te houden.

Tarieven

Voor een Office-365 abonnement zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u zelf beslissen welke vorm het beste bij u en uw bedrijf past. Ook kunt u elke abonnementsvorm gratis uitproberen. Bekijk de verschillende abonnementen en tarieven van Office-365.