X

SHAREPOINT ONLINE

De krachtige functies van SharePoint

SharePoint Online

 

   Office-365 SharePoint

SharePoint maakt het mogelijk om eenvoudig en moeiteloos online samen te werken door bestanden en data te delen. Per project, divisie of afdeling wordt er een teamsite of subsite opgezet. Deze sites zijn veilig te benaderen, zowel binnen als buiten het bedrijf en op zowel een pc, tablet of mobiel. Zo kan er overal probleemloos en veilig met alle teamleden samengewerkt worden.

Binnen de teamsites kunnen documenten, agenda’s, kennis en nieuws gedeeld worden. Door documenten te uploaden kunnen teamleden samen aan eenzelfde document werken. Hier wordt gebruik gemaakt van versiebeheer, wat er voor zorgt dat voorgaande versies makkelijk terug zijn te zetten. Dit kan niet alleen met documenten, maar ook met afbeeldingen.

Door het delen van agenda’s en takenlijsten wordt er één centrale plek gecreëerd voor het algehele overzicht van alle projecten. Teamleiders kunnen taken delegeren en teamleden kunnen op hun beurt de taken weer afstrepen. Zo is iedereen op de hoogte van de voortgang van de projecten.

Naast documenten en takenlijsten kunnen ook kennis en nieuws binnen de teamsites gedeeld worden. Hierdoor zijn alle teamleden op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het bedrijf of een project. Door het delen van kennis is het ook makkelijk om informatie te vinden over een bepaald onderwerp. SharePoint beschikt namelijk over een zoekfunctie, de expertise die u zoekt is daardoor snel vindbaar.

Kortom, met SharePoint kunt u bedrijfsprocessen en teamtrajecten efficiënter en toegankelijker maken voor het gehele bedrijf, op elke locatie en op elk apparaat.

 

Voorbeeld van hoe uw sharePoint omgeving er uit zou kunnen zien.

 

Waarom SharePoint?

 • Delen: Delen van inhoud, gegevens, kennis en nieuws tot 1 TB per gebruiker.
 • Veilig: Deel veilig bestanden en inhoud zowel binnen als buiten het bedrijf.
 • Overzicht: Per team of project een eigen site om samen te werken en overzicht te houden.
 • Mobiel: SharePoint is te gebruiken op alle (mobiele) apparaten.
 • Offline werken: Lokale synchronisatie met PC mogelijk zodat er ook offline gewerkt kan worden. Deze bestanden worden zodra er verbinding is met internet automatisch weer geüpload naar SharePoint.
 • Vinden: Met de zoekfunctie zijn alle informatiebronnen makkelijk te vinden.
 • Productief: De productiviteit van werknemers verhogen door bedrijfsprocessen te vergemakkelijken.
 • Overzichtelijk: Binnen SharePoint zijn verschillende soorten bibliotheken aan te maken. Groepeer documenten, gegevens en data overzichtelijk op één plek.
 • Gebruikersrollen: Maak gebruik van de rechtenstructuur voor de verschillende gebruikers. Voor elke gebruiker is aan te passen wat zij wel en niet mogen. 

Limieten

 • Lijst: 30 miljoen items
 • Bibliotheek: 30 miljoen bestanden + mappen
 • Weergaven: maximaal 12 opzoekkolommen
 • Volledig pad (inclusief naam) van bestand: maximaal tekens
Maximaal 2000 per subsiteverzameling
 • Minder dan 15 GB per bestand
 • Bestanden die gekoppeld zijn aan een lijstitem kunnen maximaal 250 MB groot zijn
5000 primaire en 511 secundaire versies
Een gebruiker kan maximaal tot 5000 groepen behoren en een groep kan maximaal 5000 gebruikers bevatten. Een siteverzameling kan maximaal 10.000 groepen bevatten.
2 miljoen per siteverzameling

Tarieven

U kunt zelf beslissen welke applicaties u in uw abonnement wilt hebben en welke niet. Er zijn namelijk verschillende abonnementsvormen mogelijk met Office-365. Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren bij het maken van de juiste keuze. Bekijk de verschillende abonnementen en tarieven van Office-365.
 

Waarom kiezen voor A&A Capacity?

SharePoint biedt vele mogelijkheden voor bedrijven en teams die samenwerken. Maar wat past nu het beste bij uw bedrijf en hoe kunt u SharePoint het beste implementeren en configureren? Onze specialisten kunnen SharePoint geheel voor u inrichten, zowel teamsites en subsites als bibliotheken en rechtenstructuren voor de gebruikers. Ook koppelingen en synchronisaties van lokale mappen en mappenstructuren behoren tot de mogelijkheden. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

 • Laat hier uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug