X

SKYPE FOR BUSINESS

Snel en gemakkelijk communiceren met collega’s

Skype for Business

   Office 365 Skype voor Bedrijven

Voor een effectieve samenwerking is communicatie erg belangrijk. Met Skype voor Bedrijven, dat onderdeel is van Office-365, kunnen u en uw teamleden elkaar altijd en overal bereiken. Skype voor bedrijven biedt één platform voor chat, bellen, vergaderen, video en delen.

Skype voor bedrijven voorziet u in elke vergaderbehoefte, of u nu grote teamsessies wilt inplannen of wilt inbellen op een telefoonnummer. Ook kunnen zakelijke gesprekken doorverbonden worden naar kantoor, thuis of onderweg, via telefoon, mobiel of pc. Kies voor volledige beveiliging, beheer en compliance of het niveau van individuele gebruiker tot de gehele organisatie, afgestemd op uw behoeften en wensen.

Waarom Skype voor Bedrijven?

 • Mobiel: Skype is te gebruiken op elk apparaat; PC/Mac, IPhone, IPad en Android
 • Eenvoudig: Nodig teamleden uit voor een vergadering door middel van een URL
 • Samenwerken: Deel bestanden of werk via Skype samen aan een document
 • Zakelijk: Plan zakelijke vergaderingen in via Outlook
 • Chat: Chat berichten sturen tijdens de vergaring om nieuwe ideeën te opperen
 • Beveiliging: Beveilig gesprekken en beheer accounts en functies voor uw teamleden

 

Skye For Business

Twee manieren om slimmer te communiceren in Skype voor Bedrijven

Met Skype voor Bedrijven, een vertrouwde tool die geschikt is voor bellen, groepsgesprekken, video en delen, maak je communiceren nu nog gemakkelijker.

 • Gelijktijdig met alle deelnemers aan een project chatten
  Wil je een vraag stellen of meer weten over een onderdeel van een project? Klik in Office Online op het Skype-pictogram in de rechterbovenhoek van je scherm om een groepsgesprek of videochat met één of meer personen te starten.
 • Elke kans benutten om met een klant te chatten
  Je kunt nu (potentiële) klanten zonder Skype uitnodigen om deel te nemen aan een vergadering of webcast via hun browser of smartphone.

Tarieven

Kies zelf welke applicaties er wel in uw abonnement zitten en welke niet. Bekijk de verschillende abonnementen en tarieven van Office-365.